Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Robotstofzuiger Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 1.499,- € 1.169,- (incl. 21% btw)
S7 MaxV Ultra
Levering binnen 1 werkdag
€ 1.169,-
S7 MaxV Plus
Levering binnen 1 werkdag
€ 829,-
S7 MaxV
Levering binnen 1 werkdag
€ 639,-

Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Robotstofzuiger Zwart

Met de S7 MaxV Ultra krijgt u ReactiveAI 2.0, de volgende generatie van Roborocks AI- en stereocamerasysteem dat wordt gebruikt om spullen op de vloer te ontwijken. Het debuteerde op de S6 MaxV een paar jaar geleden en was echt goed.

ReactiveAI 2.0 wordt aangedreven door een RGB-camera, 3D gestructureerd licht, en een geheel nieuwe neurale verwerkingseenheid. Dankzij deze upgrades kan het nu objecten op zijn pad nauwkeuriger herkennen. Hij past zich ook aan om er gemakkelijker omheen te kunnen en kan nu zelfs meubels herkennen. Geen zorgen, de stofzuiger kan ook nog steeds uitwerpselen van huisdieren herkennen en vermijden.

Een andere nieuwe functie is de camera op de S7 MaxV Ultra, waarmee u in uw huis kunt kijken en zien wat er gebeurt. Er is de mogelijkheid om te videochatten, maar het is slechts een manier. Dus als je kinderen thuis zijn en een puinhoop maken, kun je tegen ze schreeuwen via de stofzuiger. Hoe cool is dat?

De Ultra Dock is eerlijk gezegd, het meest opwindende onderdeel van de Roborock S7 MaxV. Dit nieuwe dock kan het allemaal, letterlijk. Zodra de S7 MaxV docks, zal de stofzuiger de vuilnisbak legen zoals gewoonlijk. Maar het zal ook het waterreservoir bijvullen en het dweilkussen reinigen.

Op het dok zult u zien dat er drie containers zijn. Een is de vuilnisbak, een andere voor het schone water om de tank bij te vullen en de derde is de vuil water container, die van tijd tot tijd geleegd zal moeten worden.

Roborock zegt dat de vuilnisbak van de S7 MaxV ongeveer zeven weken kan worden geleegd voordat hij moet worden vervangen. Dat is iets minder dan het Auto-Empty Dock dat Roborock vorig jaar uitbracht. Maar slechts een week. 

In de doos:

  • Xiaomi Roborock S7 MaxV Zwart
  • Ultra Dock 
  • VibraWash Watertank
  • VibraWash Dweildoek
  • VibraWash Mop Doekhouder 
  • Stroomkabel 

Klik hier voor meer productspecifcaties: