Xiaomi Roborock S7 MaxV Robotstofzuiger Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 749,- € 639,- (incl. 21% btw)
S7 MaxV Ultra
Levering binnen 1 werkdag
€ 1.169,-
S7 MaxV Plus
Levering binnen 1 werkdag
€ 829,-
S7 MaxV
Levering binnen 1 werkdag
€ 639,-

Xiaomi Roborock S7 MaxV Robotstofzuiger Zwart

S7 MaxV
Indrukwekkende intelligentie
ReactiveAl 2.0 combineert verschillende systemen: De Roborock S7 MaxV is uitgerust met gestructureerde 3D-lichtscanning - een proces waarbij een patroon op een omgeving wordt geprojecteerd en obstakels nauwkeurig worden gedetecteerd door het patroon te vervormen. De robot heeft ook een geheel nieuwe neurale verwerkingseenheid die de machine learning-algoritmen van Roborock uitvoert, waardoor de S7 MaxV slimmer denkt, sneller werkt en gemakkelijker dan ooit tevoren functioneert.

Je virtuele huis
Creëer je huis met al je meubels en vloertypes rechtstreeks in de Roborock-app. Automatisch. Tijdens een reinigingsproces registreert de S7 MaxV meubels die hij in zijn respectieve positie heeft herkend. Moet het bed rondom worden schoongemaakt na een ontspannen ontbijt? Tik gewoon op het bed. Je kunt zelfs je huis bekijken met een 3D-kaart of digitaal door het huis navigeren met de matrixkaart.

De optimale volgorde voor het reinigen.
Op basis van het meubilair herkent de S7 MaxV automatisch slaapkamers, woonkamers, eetkamers en badkamers en beveelt hij een ideale reinigingsvolgorde aan op basis van de kamertypes. Zo worden bijvoorbeeld eerst de slaapkamers schoongemaakt, maar de badkamers altijd als laatste. Tijdens het reinigen worden zuigkracht en schrobintensiteit automatisch aangepast voor maximale effectiviteit in elke ruimte.

Meer zuigkracht? Gezegd en gedaan!
De zuigkracht is vergroot. Tot aan de halte. Van maximaal 2500 Pa voor de Roborock S6 MaxV tot 5100 Pa voor de S7 MaxV. Dat is meer dan het dubbele van het vermogen. Schakel de Max+-modus in en ontketen het volle vermogen.

Check in voor een praatje
De weergave op afstand is uitgebreid, dus je kunt nu meer doen dan alleen praten met de mensen thuis. Met de ingebouwde microfoon kun je nu met ze praten, waar je ook bent.

In de doos:

  • 1 x Xiaomi Roborock S7 MaxV Zwart
  • Dweildoekjes
  • Stoffilter
  • Handleiding
  • Laadstation met netsnoer

Voeg hier evenuteel de Ultra Empty Dock bij van Roborock zodat uw Roborock S7 MaxV veranderd in een S7 MaxV Ultra!

Klik hier voor de Ultra Empty Dock