Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus Robotstofzuiger Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Levering binnen 5-7 werkdagen
€ 949,- (incl. 21% btw)
S7 MaxV Plus
Levering binnen 5-7 werkdagen
€ 949,-
S7 MaxV
Levering binnen 1 werkdag
€ 735,-
S7 MaxV Ultra
tijdelijk uitverkocht
€ 1.499,-

Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus Robotstofzuiger Zwart

Dweil met geluidstrillingstechnologie
De Roborock S7 MaxV+ robotstofzuiger is voorzien van innovatieve VibraRise geluidstrillingstechnologie die dit model onderscheidt. De mop trilt 3000 keer per minuut, wat zorgt voor een diepe en effectieve reiniging. De VibraRise mop verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en allergenen. Met het grote waterreservoir van 200 ml reinig je de vloeren efficiënt en goed. De Roborock S7 MaxV+ dweil kan ook opgedroogde vlekken verwijderen die veel andere robotstofzuigers niet kunnen.

Intelligente tapijtherkenning
Wanneer een tapijt wordt gedetecteerd, brengt de intelligente Roborock S7 MaxV+ de mop automatisch omhoog om te voorkomen dat het tapijt nat wordt en om het tapijt te stofzuigen. De dweil wordt ook opgetild wanneer deze het laadperron bereikt om de verspreiding van vuil en bacteriën en lelijke vlekken op de vloer te voorkomen.

Identificatie van panden
De S7 MaxV+ herkent automatisch slaapkamers, woonkamers, eetkamers en badkamers op basis van het meubilair en stelt de ideale reinigingsvolgorde voor op basis van het type kamer. Zo worden eerst de slaapkamers schoongemaakt en de badkamer altijd als laatste. Tijdens het reinigen past de robotstofzuiger automatisch de zuigkracht en reinigingsintensiteit aan voor maximale efficiëntie in elke kamer.

Nauwkeurige toewijzing
De robotstofzuiger Roborock S7 MaxV+ heeft LiDAR-cameranavigatie met adaptieve routeringsalgoritmen. Nauwkeurige LiDAR-navigatie creëert nauwkeurige kaarten van uw huis en volgt effectief de oogstroutes. Adaptieve routeringsalgoritmen verfijnen deze routes voortdurend voor maximale efficiëntie. Het is mogelijk om tot 5 kaarten te maken, dwz tot 5 verdiepingen. U kunt uw huis zelfs visualiseren met een 3D-kaart of digitaal navigeren met een matrixkaart.

Spraakbesturing en Roborock-applicatie
Bediening via Roborock-applicatie en spraakassistentbediening. Met de applicatie kunt u het schoonmaken plannen en het schoonmaken inschakelen wanneer u niet thuis bent. De robotstofzuiger Roborock S7 MaxV+ wordt geleverd met een geautomatiseerd dockingstation dat communiceert met de stofzuiger. Met Roborock kun je realtime videogesprekken voeren om te zien wat je stofzuiger ziet en met je huisdier of familie praten met de ingebouwde microfoon. De app biedt ook geavanceerde bedieningselementen, zoals het wijzigen van de reinigingsintensiteit, het instellen van dweilvrije zones, het volgen van de route, het controleren van het batterijniveau en meer. Amazon Alexa en Google Assistant hebben ook spraakopdrachten voor eenvoudige uitvoering.

In de doos:

  • Xiaomi Roborock S7 MaxV Zwart
  • Auto Empty Dock 
  • VibraWash Watertank
  • VibraWash Dweildoek
  • VibraWash Mop Doekhouder 
  • Stroomkabel 

Klik hier voor meer productspecifcaties:

Gerelateerde producten