Oppo A94 5G 128GB Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Simlockvrij: Ja
  • Garantie: 2 jaar

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 240,- (incl. 21% btw)
Blauw
Levering binnen 1 werkdag
€ 240,-
Zwart
tijdelijk uitverkocht
€ 240,-

Oppo A94 5G 128GB Zwart

48 MP AI Quad-camera. Leg het leven vast op uw voorwaarden

De ai-ondersteunde camera met vier lenzen van de A94 is perfect voor het vastleggen van alle momenten van het leven. Van macro- tot ultragroothoek- en zoomopnamen, de A94 toont de reis van het leven in levendige, kristalheldere details.

 

AI-kleurenportretvideo. Steel de show

AI Color Portrait Video benadrukt op intelligente wijze de natuurlijke kleuren van je onderwerp terwijl je de achtergrond zwart-wit maakt, waardoor geweldige foto's worden gemaakt waarmee iedereen het middelpunt van de aandacht kan zijn.

 

Monochrome Video. Val op in de menigte

Op en naast het veld willen we gezien worden. Monochrome video beschikt over selecteerbare RGB-tintbehoud die je favoriete kleuren benadrukt om verbluffende meesterwerken te maken.

 

Dual-View Video. Ervaar jezelf terwijl je het moment vastlegt

Leg de schoonheid vast die in je ogen wordt weerspiegeld terwijl je het moment filmt met Dual-View Video die tegelijkertijd jou en de actie om je heen kan opnemen.

 

AI-scèneverbetering 2.0. Het mooie naar buiten brengen in alles

AI Scene Enhancement 2.0 herkent automatisch 20 soorten scènes en verbetert de kleur en verzadiging voor elk scène. Van kenmerkende gerechten tot prachtige landschappen, maak elk beeld spannender en mooier.

 

Stel de oogverblindende achtergrond in

Leg foto's vast die het onderwerp laten opvallen en creëer een romantische sfeer met briljante kleuren en prachtige effecten.

 

MediaTek Helio P95. Een krachtige NPU-kern voor geweldige foto's

Aangedreven door een MediaTek Helio P95 octa-core processor met AI stelde NPU in staat om te voldoen aan uw vraag naar scherpere, meer in het oog springende beelden.

 

Systeemprestaties. Optimizer. Ontworpen om lang mee te gaan

 

De System Performance Optimizer biedt een soepelere, responsievere ervaring die zelfs na langdurig gebruik niet zal vertragen. Het maakt het opstarten van de telefoon 12,4% sneller, de responsiviteit van de knoppen 10%sneller  en de I/ O-snelheid 27% sneller.

 

Klik hier voor meer productspecificaties: