Xiaomi Mop 2 Pro+ Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 299,- (incl. 21% btw)

Xiaomi Mop 2 Pro+ Zwart

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Zwart, met LDS-lasernavigatie, 3000 Pa maximaal vermogen en schrobben door sonische vibratie-optie
Robotstofzuiger - Onafhankelijke stofzuiger - Stoftank van 450 ml - Elektronische watertank - Schrobben door hoogfrequente sonische trillingen - 3000 Pa zuigkracht - LDS-lasernavigatiesysteem - 5200 mAh-batterij - Compatibel met Alexa en Google Assistant

Breng het schoonmaken van je huis naar een hoger niveau met het sonische schrobben van de Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, dat de vloer snel schrobt om opgedroogde vlekken te verwijderen die andere robots niet kunnen reinigen. Voeg daarbij een lasernavigatiesysteem, een maximaal vermogen van 3000 Pa en 16 soorten sensoren en je krijgt een echt grondige reinigingsrobot. Mis het niet! Lees verder om erachter te komen waarom je de Xiaomi Mi Robotstofzuiger 2 Pro Zwart bij Powerplanetonline zou moeten kopen.

LDS lasernavigatiesysteem
Zonder twijfel biedt de Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro optimale prestaties bij elke reiniging, iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de geavanceerde LDS-lasernavigatietechnologie, die nauwkeurige kaarten van uw huis genereert en verschillende kamers identificeert.

Via de Xiaomi Home mobiele app kun je deze kaarten bekijken en je schoonmaakschema bijhouden, wetende waar de Mop 2 Pro-stofzuiger al heeft gestofzuigd en gedweild, beperkte ruimtes en virtuele muren instellen om de toegang tot bepaalde plaatsen te beperken, schoonmaak instellen schema's en routines, enzovoort.

Efficiënte reiniging met 3000 Pa zuigkracht
Zeg hallo tegen dieptereiniging met de Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro! Hij bereikt elke hoek van je huis dankzij een zijborstel, die al het vuil in de actieradius van de zuigmond duwt, evenals in de centrale roterende borstel.

Het heeft ook een verbazingwekkende maximale zuigdruk van 3000 Pa, hoewel u lagere vermogensniveaus kunt selecteren om aan de behoeften van uw huis te voldoen en de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien is de Mi Vacuum Mop 2 Pro volledig aanpasbaar aan je huis dankzij een combinatie van 16 soorten sensoren, waardoor hij obstakels of vallen van trappen kan vermijden. Hij kan ook over obstakels tot 2 centimeter hoog klimmen, zodat je met minimale inspanning je huis vlekkeloos houdt!

Schrobsysteem met sonische trillingen
Maar stofzuigen is niet voldoende om opgedroogd vuil te verwijderen. Daarom presenteert Xiaomi samen met de Mop 2 Pro een schrobsysteem op basis van sonische trillingen om een ​​hoger aantal passages per minuut te bereiken. Hiermee en een elektronische watertank met hoge capaciteit reinigt de Mi Mop 2 Pro de vloer snel en efficiënt diep.

Stoftank van 450 ml en batterij van 5200 mAh
Ten slotte betekent meer capaciteit voor uw stofzuiger minder inspanning voor u. De stoftank van 450 ml slaat meerdere dagen vuil op*, terwijl de 5200 mAh lithium-ionbatterij lang meegaat na één keer opladen. Je hoeft hem niet steeds te legen en op te laden!

 

In de doos:

  • Xiaomi Mi Robotstofzuiger 2 Pro+ Zwart
  • Centrale roterende borstel
  •   Zijborstel
  • Oplaadstation
  • Handleiding

Productspecificaties:

Merk: Xiaomi
Model: Mop Pro
Kleur: Zwart
Geluidsniveau Tooltip: 55 dB
Inhoud opvangreservoir: 0,5 liter
Hepa luchtfilter: Geen HEPA-filter
Bedrijfstijd: Maximaal 90 minuten
Oplaadtijd: 3 minuten
Voedingstype: Batterij

Klik hier voor meer productspecificaties