Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 399,- (incl. 21% btw)

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Zwart

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra, de nieuwe en krachtigere versie van Xiaomi's meedogenloze robotstofzuiger. Weet u al hoe handig het is om ze voor u te laten dweilen en vegen? Welnu, de Mop 2 Ultra zal het prachtig doen dankzij zijn sterke zuigkracht van 4000 Pa, het lasernavigatiesysteem met 3D ToF-technologie om obstakels te vermijden en de stofcontainer met hoge capaciteit. Vertrouw ons... Je zult er spijt van krijgen dat je het niet eerder hebt gehad. 

LDS-lasernavigatie met 3D TOF-technologie om obstakels te vermijden
Voor het geval het nog niet duidelijk was, de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Ultra is een slim apparaat om het huis mee schoon te maken. Het analyseert de te reinigen gebieden, genereert nauwkeurige kaarten van het huis en lokaliseert obstakels om een ​​zeer efficiënte veegbeweging te garanderen.

Dit wordt voornamelijk bereikt door het LDS-lasernavigatiesysteem en de 3D TOF-technologie. Deze, samen met de 16 slimme sensoren, slagen erin om afstanden nauwkeurig te meten en de reiniging te voltooien zonder objecten te raken, en vertragen elke keer dat het een obstakel tegenkomt om botsingen te voorkomen. Het kan ook de hoogte van meubels meten en berekenen of het eronder of eroverheen kan (hij klimt obstakels tot 20 mm) en, zo niet, uitwijken om te voorkomen dat het vast komt te zitten.

Slim kaartbeheer en volledige controle via Xiaomi Home
Aan de andere kant resulteert deze slimme navigatie in betere kaartprestaties, terwijl de realtime meetcapaciteit van de Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra de nauwkeurigheid van routeplanning en kaartbeheer verhoogt.

Door dus automatisch uw huis te herkennen, herkent deze Xiaomi-robotstofzuiger alle details en bakent de verschillende kamers af, zodat u de kaarten kunt raadplegen en beheren vanaf uw telefoon en de Xiaomi Home-app. Voel je vrij om een ​​schoonmaakopdracht in te stellen, sleutelgebieden te selecteren, virtuele muren te maken, alleen bepaalde kamers schoon te maken, enz.

Hoge zuigkracht met 4000 Pa
Een van de kenmerken waardoor we voor de nieuwe Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra zullen kiezen, is natuurlijk de verbazingwekkende zuigkracht, die 4000 Pa bereikt. Dit, in combinatie met de zijborstel en ronde borstel, betekent dat de nieuwe stofzuiger van Xiaomi in staat is om alles op te zuigen, van microscopisch kleine deeltjes tot grotere lichamen, zoals stof en vuil, kattenbakvulling of haren van huisdieren, en zich aan te passen aan verschillende niveaus van vuil.

Schroboptie met elektronisch ventielsysteem
Stofzuigen is natuurlijk niet voldoende om opgedroogd vuil te verwijderen. De nieuwe Xiaomi Mop 2 Ultra-robotstofzuiger bevat dus de schroboptie met een watertank van 200 ml en een elektronisch ventielsysteem, dat het water gelijkmatig door de mop doseert en verdeelt, wat een uitstekend resultaat oplevert. Je vergeet het schoonmaken!

5200 mAh batterij en lange gebruiksduur
Evenzo heeft de Mop 2 Pro Ultra-robotstofzuiger een batterij van 5200 mAh, een grote capaciteit die ons een batterijduur van ongeveer 180 minuten* geeft op een enkele lading. Dit maakt de Robotstofzuiger Ultra perfect voor woningen van circa 240 m2.

In de doos:

  • 1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Zwart
    1 x Centrale ronde borstel
    1 x zijborstel
    1 x Oplaadstation

Productspecificaties:

Merk: Xiaomi
Model: Mop 2 Ultra
Kleur: Zwart
Functies: vegen, stofzuigen, dweilen, schrobben
technische parameters
Navigatiesysteem: LDS
Maximaal zuigniveau: 4000 Pa
Inhoud stofreservoir: 550 ml
Batterijcapaciteit: 5200 mAh
Nominale spanning: 14.4V
Nominaal vermogen: 46W
Andere kenmerken en functies
Klimobstakels: Ja, tot 20 mm
Bediening via APP: Ja, Xiaomi Home
Compatibel met Amazon Alexa: Ja
Compatibel met Google Assistent: Ja
Dimensies en gewicht
Afmetingen: 353 × 350 × 98,8 mm
Gewicht: 4,15 kg

Gerelateerde producten