Garmin Venu 2 45mm Blauw

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 399,- € 330,- (incl. 21% btw)

Garmin Venu 2 45mm Blauw

Als je een gezond leven leidt, leef je beter. Deze GPS-smartwatch heeft geavanceerde fitness- en gezondheidsbewakingsfuncties om u te helpen beter te begrijpen wat er in uw lichaam gebeurt.

Houd meer gezondheidsstatistieken bij en krijg meer details over wat er in je lichaam gebeurt.

Vind nieuwe manieren om te bewegen dankzij de meer dan 25 voorgeïnstalleerde sportapplicaties.

Wil je advies? Volg de geanimeerde trainingen vanaf je pols.

Sla muziek op het horloge op zodat je je telefoon thuis kunt laten.

Tik op de klok om te betalen. Makkelijk en contactloos.

Helder AMOLED-display en tot 11 dagen batterijduur? Een fantasie.

LEVENDIG EN ELEGANT ONTWERP
Het aantrekkelijke AMOLED-display brengt dit horloge tot leven, zelfs in fel zonlicht. Probeer de always-on-modus om uw scherm altijd zichtbaar te houden.

ONTWORPEN VOOR EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL
Met stevige Corning® Gorilla® Glass 3, een slanke roestvrijstalen ring en een comfortabele siliconen band, kan deze smartwatch het allemaal aan.

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE
Neem een ​​sessie van twee minuten op om belangrijke statistieken te leren, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, pulsoximetrie, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met die statistieken via de Garmin Connect™ applicatie op uw compatibele smartphone en deel deze.

BODY BATTERY ™ ENERGIEMONITOR
Houd het energieniveau van uw lichaam in de gaten, zodat u weet wat de beste tijden zijn om activiteiten te doen en te rusten.

PULSE OX-SENSOR
Gebruik de hartslagmeter om op elk moment van de dag of een deel van de nacht terwijl u slaapt uw ​​bloedzuurstofsaturatie te controleren, om te zien hoe goed uw lichaam zuurstof opneemt.

STRESS CONTROLE
Controleer of de dag rustig, evenwichtig of stressvol is. Ontspanningsherinneringen zullen u zelfs aanmoedigen om een ​​korte ademmonitoringactiviteit uit te voeren als het horloge detecteert dat u een stressvolle dag hebt.


BEWAKING VAN DE MENSTRUELE CYCLUS
Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of je zwangerschap bij te houden. Houd symptomen bij, krijg toegang tot trainings- en voedingstips en meer. Je kunt zelfs de details op de pols controleren en opnemen dankzij de vrouwelijke gezondheidstracker-app.

HYDRATATIEBEWAKING
Hiermee kunt u uw dagelijkse vochtinname registreren om u eraan te herinneren dat u een goed niveau van hydratatie moet behouden. Daarnaast kun je automatische hydratatiedoelen instellen, aangepast aan wat je zweet tijdens het sporten.

ADEMHALING VOLGEN
Leg vast hoe je ademt gedurende de dag, terwijl je slaapt, en tijdens adembeheersingstechnieken en yoga-activiteiten.

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE
Krijg een score op basis van uw slaapkwaliteit en tips om deze te verbeteren. U kunt zelfs de verschillende slaapfasen volgen, evenals hartslag, stress, pulsoximetrie en ademhaling.

HARTSLAGSENSOR AAN DE POLS
Het horloge meet constant je hartslag en waarschuwt je als deze te hoog of te laag blijft terwijl je rust. Het helpt ook bij het meten van de intensiteit van uw inspanning tijdens activiteiten, zelfs tijdens het zwemmen.

BEWUST ADEMEN
Wanneer je wilt ontspannen of focussen, kun je beginnen met een ademhalingsoefening; het horloge houdt stress en ademhaling bij om u te helpen uw ademhaling beter te begrijpen.

FYSIOLOGISCHE LEEFTIJD
Deze functie maakt gebruik van chronologische leeftijd, wekelijkse activiteit met hoge intensiteit, hartslag in rust en BMI of lichaamsvetpercentage om te berekenen of uw lichaamsleeftijd ouder of jonger is dan die van u. U kunt ook tips krijgen om jaren ouder te worden op basis van uw conditie.

SCHERM GEANIMEERDE TRAININGSSESSIES
Geniet van levendige cardio-, kracht-, yoga-, pilates- en HIIT-workouts (High Intensity Interval Training) die gemakkelijk te volgen zijn. Sommige zijn vooraf op uw horloge geïnstalleerd, maar u kunt er meer downloaden via de Garmin Connect-app.

GENTEGREERDE SPORTTOEPASSINGEN
Houd alle manieren bij waarop u zich verplaatst met meer dan 25 vooraf geïnstalleerde indoor en GPS-enabled sport-apps voor wandelen, hardlopen, fietsen, golfen en meer.

GEAVANCEERDE KRACHTTRAINING
Met dit gedetailleerde activiteitenprofiel kunt u uw persoonlijke krachtrecords verbeteren en uw trainingen vanaf uw pols aanpassen. Daarnaast toont het grafieken met de spiergroepen die je hebt getraind.

HIIT TRAININGSSESSIES
Gebruik dit nieuwe activiteitenprofiel met verschillende timers om je HIIT-workouts bij te houden, zoals AMRAP, EMOM, Tabata en aangepaste. Stel het aantal ronden, trainings- en rustintervallen en meer in.

TRAININGSSESSIES MAKEN
Kies uit meer dan 1.400 oefeningen om je eigen trainingssessies te creëren in de Garmin Connect app vanaf je compatibele smartphone. Dan hoef je ze alleen nog maar op het horloge te downloaden.

GARMIN-COACH
Geniet van een gratis personal trainer om je pols om je voor te bereiden op je volgende 5K, 10K of halve marathon.

MINUTEN INTENSITEIT
We hebben onze functie voor intensiteitsminuten bijgewerkt, zodat je beter weet op welk tijdstip van de dag je ze verdient en tijdens welke activiteit. Je kunt ze zelfs zien als een gegevensveld tijdens getimede activiteiten.

SLIMME MELDINGEN
Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op het horloge wanneer het is gekoppeld aan uw compatibele smartphone. Je kunt ook sms-berichten beantwoorden als je een Android™-telefoon hebt.

MUZIEK
Download nummers en afspeellijsten van je Spotify

In de doos:

  • Garmin Venu 2 45mm Blauw
  • Oplader

Productspecificaties:

Merk: Garmin 
Model: Venu 2
Kleur: Blauw
Gewicht: 49g

Klik hier voor meer productspecificaties