Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 119,- € 82,- (incl. 21% btw)

Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit

Klaar!

Verander je huis in een circuit met Mario Kart Live: Home Circuit, een geheel nieuwe manier om Mario Kart op de Nintendo Switch te spelen!

Bestuur een kart in de echte wereld met traditionele Mario Kart-besturing en volg de actie in de eerste persoon dankzij de camera die beelden doorstuurt naar het scherm van je Nintendo Switch-console of naar de tv. Zie hoe je huis verandert in diepzee, woestijnvlakten en andere glimpen van de wereld van Mario Kart!

Je huis verandert in een circuit!
Stap 1: bereid de grond voor
Monteer de deuren en plaats ze op de vloer van de kamer.

Stap 2: maak het circuit
Rij met je kart door de vier deuren om de koers uit te stippelen en kies elke gewenste vorm.

Stap 3: concurreren!
Ga de baan op tegen de Bowserotti in acht Grands Prix!

Bekijk je huis vanuit een nieuw perspectief terwijl een Mario Kart-race tot leven komt op je scherm. Terwijl je door het circuit zoeft dat je hebt gemaakt, zie je andere coureurs die voor je de finish proberen te bereiken, evenals items die je kunt verzamelen om je een voorsprong op de concurrentie te geven!

Gebeurtenissen die in het spel plaatsvinden, hebben effect op je kart in de echte wereld. Als je een paddenstoel gebruikt, klikt je kart, maar als je in plaats daarvan wordt geraakt door de rode schaal van een tegenstander, stopt hij.

Je kunt met vrienden en familie spelen in races voor maximaal vier spelers, zolang elke speler een kart, een Nintendo Switch-console en een kopie van de software heeft.

In de doos:

  • Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit

Productspecificaties:

Merk: Nintendo
Platform: Switch
Genre: AR| Race
Minimale leeftijd: 6+

Klik hier voor meer productspecificaties