Fiido E Bike M1 Vouwfiets Elektrische Mountainbike

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 1.099,- € 999,- (incl. 21% btw)

Fiido E Bike M1 Vouwfiets Elektrische Mountainbike

FIIDO M1

Met brede banden, breek je met gemak door alle obstakels.

250W STERKE MOTOR

Een 250W sterke motor wordt geleverd met een breed scala 7-versnellingen deraileur, de topsnelheid van de M1 kan oplopen tot ongeveer 25 km / h, die helpt om uw bestemming snel te bereiken, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. en de 7-speed naadloze schakelen volledig bereikt een freewheelen controle

20''*4.0 OFF-ROAD VETTE BAND

De 20*4 inch wielen met ultrabrede velgen, gecoördineerd met all-terrain dikke banden, met de toevoeging van het anti-slip loopvlakpatroon ontwerp, helpt u gemakkelijk de jungle, zand, rotsachtige strand, plassen en andere afschrikwekkende terreinen te doorkruisen.

SCHOK ABSORBER

De volledig geveerde schokdemper elimineert alle oneffenheden, u hoeft dus niet meer uit te wijken voor kiezels of rotsachtige paden, de goed presterende M1 staat garant voor veiliger en soepeler fietsen.

500 KEER OPLAADBAAR

De hoge koppelaccu van 36 V kan snel optrekken bij het starten en heeft een maximale actieradius van ongeveer 80 km bij een volledig opgeladen capaciteit van 12,5 Ah, zodat u met gemak lange afstanden kunt afleggen. Het duurt slechts 9 uur om volledig op te laden. En dankzij de oplaadbare batterij die 500 cycli meegaat, kunt u er op elk moment weer op ui

DRAAGBARE STRUCTUUR

De verstelbare fietsromp en draagbare structuur, samen met een inklapbaar formaat van 96*79*45cm, maakt het handig om mee te nemen, of het nu in de kofferbak van de auto, metro of trein is.

Voldoet aan nieuwste Europese normen.

In de doos:

  • Fiido M1 Vouwfiets Elektrische Mountainbike
  • Oplader
  • Adapter
  • Pedalen
  • Inbussleutel

Productspecificaties:

Merk: Fiido
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminiumlegering
Gewicht: 25 kg
Afmetingen Ebike: 172x 26 x 106 cm
Aanbevolen leeftijd: 14+
Maximaal belastbaar tot: 120 kg
Aantal wielen: 2
Topsnelheid: ongeveer 30km/h