Lexar NM610 M.2 NVMe SSD 1TB

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 3 jaar

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 109,- (incl. 21% btw)

Lexar NM610 M.2 NVMe SSD 1TB

Verbeter de prestaties van uw pc met hogere snelheid en meer efficiëntie
De Lexar NM610 M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe Solid-State Drive (SSD) is ontworpen om uw pc-ervaring naar een hoger niveau te tillen met snellere laadtijden en overdrachtssnelheden van opstarten tot afsluiten, en zal u in de computersnelweg brengen met snelheden tot 2100 MB /s lezen en 1600 MB/s schrijven. Het wordt ondersteund door de PCIe Gen3x4 NVMe 1.3-technologiestandaard en gebouwd met de nieuwste 3D NAND-flitser.

PCIe Gen3x4 NVMe –– De upgrade die 3,5x zoveel werk doet
Ga voorbij het tempo van SATA SSD's met een upgrade naar de Lexar NM610 en krijg 3,5x de snelheid van SATA-gebaseerde SSD. Met PCIe Gen3x4 NVMe 1.3-standaard en snelheden tot 2100 MB/s lezen en 1600 MB/s schrijven, voelt u de verbeterde prestaties van opstarten, softwarelaadtijden en overdrachten, waardoor u maximale efficiëntie krijgt zonder de constante vertragingen. De NM610 is gebouwd met een 3D NAND-flitser aan de binnenkant.

Ideaal voor pc-liefhebbers
Met sequentiële leessnelheden tot 2100 MB/s en sequentiële schrijfsnelheden tot 1600 MB/s, profiteert u van betere algemene prestaties voor uw pc. Dat is sneller opstarten, gegevensoverdracht en laadtijden van applicaties in vergelijking met een SATA SSD.

Gebouwd om te blijven bestaan
In tegenstelling tot traditionele harde schijven heeft de NM610 geen bewegende delen, waardoor hij minder snel defect raakt. Bovendien is hij schok- en trillingsbestendig, waardoor het een robuuste en betrouwbare SSD is.

Efficiënt
Een lager stroomverbruik en een koelere werking zorgen ervoor dat de batterij langer meegaat dan een HDD.

Grondig getest
Alle productontwerpen van Lexar ondergaan uitgebreide tests in de Lexar Quality Labs, faciliteiten met meer dan 1.100 digitale apparaten, om prestaties, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

In de doos:

  • Lexar NM610 1TB

Klik hier voor meer productspecificaties:

LET OP! Dit product wordt enkel ondersteund op een moederbord en processor met PCIe Gen 3 ondersteuning.