Bissell 4720M MultiClean Spot&Stain Vlekkenreiniger Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 2 jaar

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 155,- (incl. 21% btw)

Bissell 4720M MultiClean Spot&Stain Vlekkenreiniger Zwart

De Bissell Multiclean Spot & Stain Steam Cleaner is draagbaar en pakt de hardnekkigste vlekken op zachte oppervlakken en in uw voertuig aan.

Bissel Multiclean Spot & Stain verwijdert alle moeilijke vlekken
Bissell's Multiclean Spot & Stain cleaner is ongelooflijk effectief in het moeiteloos verwijderen van onverwachte vlekken.

De waterreservoirs van de stoomreiniger zijn uitneembaar voor gemak en snelheid bij het vullen en legen.

Reinig gemakkelijk en effectief, dankzij het Bissell-apparaat, uw zachte oppervlakken zoals de bank, de bank, de matrassen en in uw auto.

De Bissell handreiniger heeft een schoonwatertank met een inhoud van 1,1 l en een tweede voor vuil water met een inhoud van 1,4 l. De capaciteit van de containers is meer dan voldoende voor een effectieve reiniging in vergelijking met het kleine formaat van het apparaat.

Het systeem van twee aparte tanks van de Multiclean Spot & Saint maakt het mogelijk om schoon water goed van vuil water te scheiden en zeker te zijn van reiniging zonder onzuiverheden.

Voer uw reiniging uit met zeer schoon water, wetende dat de tank van deze goed gescheiden is van de andere container, waarin het vuil wordt opgevangen.

De Bissell-stoomreiniger, technologie voor efficiëntie
De Bissell Multiclean Spot & Stain stoomreiniger is voorzien van Heatwave technologie. Dit houdt het water op een constante temperatuur terwijl de machine in gebruik is, voor een optimale reinigingsefficiëntie.

Gebruik je handstoomreiniger heel gemakkelijk en ongehinderd dankzij het kleine formaat. Je zet hem tijdens het schoonmaken altijd in een kleine ruimte in de kamer en je bergt hem zonder moeite op in je kast, ook als je weinig ruimte hebt.

Met het vermogen van 330 watt van de Multiclean Vlek- en Vlekreiniger verkrijgt u een optimale reinheid van uw zachte oppervlakken.

Bissell biedt met zijn steamer verschillende gereedschappen met krachtige zuigkracht voor nog meer efficiëntie bij het onderhoud van uw woning. Gemakkelijk toegang tot moeilijke gebieden, randen en hoeken. Gebruik, afhankelijk van uw behoeften, het speciale gereedschap voor hardnekkige vlekken, de 3 in 1, het accessoire met groot bereik, de XL-spleetzuigmond of de twee borstels van 8 en 15 cm.

De Multiclean Spot & Stain ontworpen voor ultrapraktisch gebruik
De Multiclean Spot & Stain cleaner is ultralicht. Met zijn 3,86 kg is hij zeer gemakkelijk te hanteren bij het schoonmaken, van de ene hoek van uw huis naar de andere.

Reinig verschillende kamers in uw huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opnieuw aansluiten van de elektrische kabel, dankzij de lange lengte van 5 meter.

In de doos:

  • Bissell 4720M Vloerreiniger Zwart
  • Gebruiksaanwijzing
  • 4x opzetstukjes

Productspecificaties:

Merk: Bissell
Model: 4720M Vloerreiniger 
Kleur: Zwart/Rood
Capaciteit: 1,10 l
Lengte snoer: 5m
Vermogen: 330W

Klik hier voor meer productspecificaties:

 

Gerelateerde producten