Betaalmogelijkheden

AccessMarket maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat u uw aankopen veilig kunt doen. Door gebruik te maken van SSL weet u zeker dat u koopt bij een legitieme partij die gecontroleerd wordt.  Tevens zorgt de SSL verbinding ervoor dat uw betalingsgegevens veilig zijn, zelfs wanneer u koopt via een publieke verbinding, zoals bijvoorbeeld via een WIFI netwerk in de trein. U kunt kiezen uit tal van betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afrekenen eenvoudig voor de manier waar uw voorkeur naar uit gaat.

iDeal 

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. iDEAL verloopt via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank.

Bancontact 

Bancontact is beschikbaar voor Belgische rekeningen en de meeste gekozen betaalmethode door onze Belgische klanten

Mastercard

Wereldwijd geaccepteerd, dus ook bij AccessMarket.nl.

Visa

Naast MasterCard accepteren wij ook Visa creditkaarten.

SOFORT Banking

Voor onze Duitse klanten hebben wij ook SOFORT toegevoegd als betaalmethode bij AccessMarket.nl

Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Bankoverboeking wordt gebruikt bij 51% van de online aankopen en maakt Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode voor de Duitse klanten.

Apple Pay

Met Apple Pay kunt u online aankopen doen vanaf uw iPhone en iPad. U kunt een bestelling supersnel bevestigen met de FaceID of TouchID functie. Zorg wel dat er een bankpas is toegevoegd aan uw Wallet die is geregistreerd door de bank om de betaling te voltooien

ACHTERAF BETALEN BINNEN 30 DAGEN (KLARNA)

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode aan: Achteraf betalen binnen 30 dagen! 

  • AccessMarket.nl brengt 1% van totale bedrag van de bestelling in rekening aangezien Klarna deze kosten bij ons in rekening brengt.
  • U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
  • Algemene voorwaarden van Klarna voor Nederlandse klanten vindt u hier.
  • Algemene voorwaarden van Klarna voor Belgische klanten vindt u hier.
  • Let wel op, na ontvangst van uw bestelling dient u de betaling aan Klarna te voldoen. Dus niet aan AccessMarket.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.

Betaal in 3 termijnen binnen 60 dagen (Klarna)

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode aan: Betaal in 3 termijnen binnen 60 dagen

  • AccessMarket.nl brengt 1% van totale bedrag van de bestelling in rekening aangezien Klarna deze kosten bij ons in rekening brengt.
  • U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
  • Algemene voorwaarden van Klarna voor Nederlandse klanten vindt u hier.
  • Algemene voorwaarden van Klarna voor Belgische klanten vindt u hier.
  • Let wel op, na ontvangst van uw bestelling dient u de betaling aan Klarna te voldoen. Dus niet aan AccessMarket.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.