Betaalmogelijkheden

AccessMarket maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat u uw aankopen veilig kunt doen. Door gebruik te maken van SSL weet u zeker dat u koopt bij een legitieme partij die gecontroleerd wordt.  Tevens zorgt de SSL verbinding ervoor dat uw betalingsgegevens veilig zijn, zelfs wanneer u koopt via een publieke verbinding, zoals bijvoorbeeld via een WIFI netwerk in de trein. U kunt kiezen uit tal van betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afrekenen eenvoudig voor de manier waar uw voorkeur naar uit gaat.

iDeal 

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. iDEAL verloopt via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank.

Bancontact 

Bancontact is beschikbaar voor Belgische rekeningen en de meeste gekozen betaalmethode door onze Belgische klanten

Mastercard

Wereldwijd geaccepteerd, dus ook bij AccessMarket.nl.

Visa

Naast MasterCard accepteren wij ook Visa creditkaarten.

SOFORT Banking

Voor onze Duitse klanten hebben wij ook SOFORT toegevoegd als betaalmethode bij AccessMarket.nl

Apple Pay

Met Apple Pay kunt u online aankopen doen vanaf uw iPhone en iPad. U kunt een bestelling supersnel bevestigen met de FaceID of TouchID functie. Zorg wel dat er een bankpas is toegevoegd aan uw Wallet die is geregistreerd door de bank om de betaling te voltooien

Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan. AccessMarket.nl brengt 3% van totale bedrag van de bestelling in rekening aangezien Klarna deze kosten bij ons in rekening brengt. 

  •  Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
Algemene informatie over Klarna vindt u hier.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.