Apple Watch Nike Series 5 40mm Spacegrijs/Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: tijdelijk uitverkocht
€ 340,- (incl. 21% btw)

Apple Watch Nike Series 5 40mm Spacegrijs/Zwart

Naast de nieuwe iPhone 11-toestellen, was het ook tijd voor nieuwe slimme horloges. De Amerikaanse fabrikanten presenteerde niet geheel onverwachts de Apple Watch Series 5. Het horloge lijkt qua uiterlijk erg op de vierde generatie, met onder andere een rechthoekig OLED-schermpje. Vernieuwingen vind je dan ook vooral aan de binnenkant. Zo wordt het apparaatje geleverd met WatchOS, een nieuwe processor en nog meer mogelijkheden.

Een smartwatch heeft vaak allerlei sensoren aan boord en dat is natuurlijk ook zo bij deze grijze Apple Watch 5. Daarbij kun je denken aan het kunnen checken hoeveel stappen je hebt gezet, een hartslagsensor en een ingebouwde GPS-sensor. In dit vernieuwde horloge gaat Apple nog een stapje verder.

Zo zijn de mogelijkheden om je slaap bij te houden nog uitgebreider dan voorheen. Zo krijg je een beter beeld van jouw nachtrust, op welke momenten jij in wat voor slaap was en meer. Al met al is het je ideale bedpartner om zo jouw nachtrust te monitoren.De Watch Series 5 Sport 40mm Grey van aluminium heeft een wat afgeronde horlogekast. De bekende Digital Crown is ook weer aanwezig en te vinden aan de rechterkant van het apparaatje. Hiermee scroll je snel door menu’s of maak je een keuze door dit kroonwiel even in te drukken.

In de doos:

  • Watch Nike Series 5 40mm 
  • Usb C oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband kort
  • Horlogeband lang 

Productspecificaties:

Merk: Apple
Model: Watch Series 5 40MM 
Kleur: Grijs/Zwart
Waterdicht: Ja

Klik hier voor meer productspecificaties