Apple Watch Nike Series 5 44m Spacegrijs/Zwart

  • Nieuw product: Ja
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 335,- (incl. 21% btw)

Apple Watch Nike Series 5 44m Spacegrijs/Zwart

Dit horloge heeft een always-on display. Het geeft de tijd en belangrijke informatie van uw favoriete apps weer, zonder dat u uw pols hoeft op te tillen. Het ultra-low-power LTPO-scherm blijft van 's morgens vroeg tot 's avonds laat branden, zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur van de hele dag.

Jouw hart ligt dicht bij zijn hart. Controleer in één oogopslag uw hartslag of bewaak uw hartslag met de ECG-app. De Apple Watch Series 5 kan een ECG genereren dat overeenkomt met een elektrocardiogram met één afleiding. Hiermee kunt u cruciale gegevens delen met uw arts en gemoedsrust krijgen.

Dit horloge helpt je om je grenzen te verleggen. Met oefeningen aangepast aan al jouw manieren van bewegen. En geavanceerde metingen, ongeacht uw niveau. Stel doelen per sessie, ontvang uitgebreide samenvattingen van je activiteit en houd je voortgang bij.

Sport plakt aan je huid.
Met de Nike Run Club-app is Apple Watch Nike de perfecte hardlooppartner. Ze moedigt je aan om je grenzen te verleggen met een veelheid aan gevarieerde trainingen en coaching aangepast aan jouw doelen. En op Apple Watch Series 5 is elke Nike-wijzerplaat geoptimaliseerd voor het nieuwe always-on Retina-display.

Exclusieve wijzerplaten.
Laat je stijl spreken met de Nike-wijzerplaten uit de nieuwe collectie, zoals dit model geïnspireerd op de kleuren en patronen van het iconische Windrunner-jack. En met het nieuwe Retina-display dat altijd aanstaat, hoef je niet eens je pols op te tillen om ervan te genieten.

Nike Run Club-app. Ver voor op de anderen.
Jij rent, zij zorgt voor de rest. Bekijk nuttige informatie tijdens je run met statistieken en gedetailleerde gegevens. En blijf bij elke stap gemotiveerd met persoonlijke aanmoediging.

Andere polsbandjes.
Krijg een kleurrijke workout met nieuwe versies van Nike Sport Bands en reflecterende Nike Sport Loops.

In de doos:

  • Watch Nike Series 5 40mm 
  • Usb C oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband kort
  • Horlogeband lang 

Productspecificaties:

Merk: Apple
Model: Watch Series 5 44MM 
Kleur: Grijs/Zwart
Waterdicht: Ja

Klik hier voor meer productspecificaties