Apple Watch Nike+ Series 4 40mm LTE Zilver

  • Nieuw product: Ja
  • Simlockvrij: Ja
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 399,- € 299,- (incl. 21% btw)

Apple Watch Nike+ Series 4 40mm LTE Zilver

Apple WatchNike+. Blijf verbonden en verenigd in de inspanning.

Samen vormen Apple Watch Nike+ en de Nike Run Club-app de perfecte hardlooppartner. Maar hardlopen is vaak maar één facet van training. Nike heeft daarom de Nike Training Club-app gemaakt om je toegang te geven tot een veelvoud aan oefeningen en experts. Dankzij deze twee apps ben je verbonden met een hele gemeenschap van atleten en kun je de kracht en het uithoudingsvermogen ontwikkelen die nodig zijn om je grenzen te verleggen.

Reflecterende Nike sportlus. We zien alleen jou.

Tijd vinden om te rennen betekent vaak vertrekken voor zonsopgang of in het donker. Om ervoor te zorgen dat je altijd gezien wordt, kan Apple Watch Nike+ Series 4 nu worden gecombineerd met een Nike Sport Loop geweven met reflecterend garen, ontworpen om licht te reflecteren.

Nike wijzerplaten. Het veld breidt zich uit.

Dankzij de afgeronde hoeken en de gereduceerde randen is het schermoppervlak met meer dan 30% vergroot in vergelijking met de vorige generatie. Profiteer van Nike's kenmerkende wijzerplaten in levendige kleuren om elke stap of elk moment van de dag te verlichten.

Nike Run Club-app. Ze doet meer. En jij ook.

Hardlopers over de hele wereld gebruiken de Nike Run Club-app elke dag om hun training bij te houden. Het bevat nu nieuwe persoonlijke aanmoedigingen die je ertoe aanzetten jezelf te overtreffen. Je hebt nog meer redenen om het te adopteren.

Nike Training Club-app. De beste manier om te zweten.

Met meer dan 180 gratis trainingen, gepresenteerd door wereldberoemde Nike Master Trainers, krijg je een schat aan oefeningen om je trainingen te diversifiëren en je prestaties te verbeteren. Als bonus bieden meldingen aanbevelingen om je te helpen je trainingsring te voltooien.

Let op: Apple levert geen oplader mee. Schaf een losse Apple 20 watt lader aan om uw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

In de doos:

  • Apple Watch Nike+ Series 440MM (Zilver)
  • Usb A oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband kort (polsomtrek 13 - 18 cm)
  • Horlogeband lang (polsomtrek 15 - 20 cm)

Productspecificaties:

Merk: Apple
Model: Watch Nike+ Series 4 Grijs 40MM 
Kleur: Blauw

Mobiele netwerk: Ja
Waterdicht: Ja

Klik hier voor meer productspecificaties